Business Solutions

Meant2B is de schakel tussen uw business en ICT

Onze Business analisten en Informatieanalisten ondersteunen uw organisatie om gewenste ICT veranderingen goed en succesvol te realiseren. We brengen uw business behoefte scherp in kaart, stemmen uw wens af met de ICT organisatie en sturen op een tijdige realisatie. Hierbij adviseren we actief over verbetering, risico’s en afhankelijkheden.

Onze werkzaamheden richten zich op het vastleggen en valideren van requirements, het opstellen van features, het inhoudelijk begeleiden van het scrumteam en het opstellen van een customer journey of functioneel ontwerp.

Onze Functioneel Beheerders begeleiden uw gebruikers bij het optimaal gebruiken van uw informatievoorziening. Ze lossen operationele verstoringen op, leiden de gebruikers op en zijn continu verbonden met de operationele bedrijfsprocessen. De functioneel beheerder initieert verbeteringen die onze analist voor u uitwerkt. Tevens zorgen ze voor een veilig gebruik van uw ICT-systemen. Een belangrijk onderwerp gezien de toenemende eisen vanuit AVG en beveiligingsrisico’s.

Verder kunnen wij u ondersteunen bij het uitvoeren van acceptatie- en ketentesten, het implementeren van nieuwe releases en het opleveren van managementinformatie. Indien gewenst adviseren en begeleiden wij uw organisatie bij het structureren en professionaliseren van functioneel beheer.

Wat levert het u op?

De inzet van onze Analisten en Functioneel Beheerders levert u een professionele samenwerking met een betrouwbaar resultaat. Maar ook een collega die sociaal betrokken is en met veel passie zijn vak uitoefent. U krijgt het resultaat wat u wenst. Wij ontzorgen u, inspireren u én verhogen de kwaliteit van uw informatievoorziening.

Onze medewerkers

Onze Business analisten, Informatieanalisten en Functioneel Beheerders hebben passie voor hun vak en hechten veel waarde aan een goede samenwerking. Ze werken met veel plezier aan business innovatie en willen de beste in hun vakgebied zijn. Iedere consultant beschikt over de vereiste vaardigheden, onderbouwd met certificaten als SAFeIREB, BCS en BISL. Door actieve kennisdeling met de software developers en testers van Meant2B verrijken onze medewerkers actief hun kennis en ervaring. Kennis die actief wordt toegepast bij al onze klanten.

keyboard_arrow_up
× Reageer ...