Test Consultancy

Meant2B is uw partner voor Quality Assurance en Testen

Voor Meant2B is een tester meer dan alleen de persoon die de kwaliteit van software test. Onze Test Consultant is ook de collega die verbindt en innoveert. Verbinding door de wens van business en het resultaat van ICT optimaal op elkaar af te stemmen. Innovatie door het introduceren van geautomatiseerd testen en nieuwe moderne methodieken.

Een professional die bedreven is in het bewaken van de kwaliteit in het proces van software development. Van het opstellen van de requirements tot de uiteindelijke oplevering van het eindproduct. De consultants werken voornamelijk in een Agile werkomgeving, waar ze intensief samenwerken met analisten en software developers. Hierbij is het belangrijk dat teamleden elkaar begrijpen en dezelfde taal spreken. Om die reden zijn onze consultants naast Tmap en ISTQB ook geschoold in o.a. PSM-1, DevOps en Requirements Engineering (IREB). Zij helpen uw organisatie met het opzetten van testen en het geautomatiseerd uitvoeren.

Met de komst van Agile werken, moet het testen van de kwaliteit de snelheid van software development continu bijhouden. Dit kan een lastige spagaat zijn, waarvoor Meant2B het automatiseren van testen  adviseert. Onze consultants begeleiden uw organisatie en ondersteunen bij het kiezen van een geschikt testtool. Daarnaast kunnen wij uw medewerkers coachen en actief begeleiden. Onze medewerkers zijn hierbij gespecialiseerd in onder andere TOSCA, Selenium Webdriver, Cucumber & SoapUI.

Wat levert het u op?

De inzet van onze Test Consultants levert u een professionele samenwerking met een betrouwbaar resultaat. Maar ook een collega die sociaal betrokken is met veel passie zijn vak uitoefent. U krijgt het resultaat wat u wilt, en wij zorgen dat onnodig rework wordt voorkomen. Wij ontzorgen u, verhogen de kwaliteit van uw producten én besparen tijd en geld.

Onze medewerkers

Onze Test Consultants hebben passie voor hun vak en hechten veel waarde aan een goede samenwerking. Ze werken met veel plezier aan business innovatie en willen de beste in hun vakgebied zijn. Iedere consultant beschikt over de vereiste vaardigheden, onderbouwd met certificaten als TMAP, ISTQB, PSM en Selenium. Door actieve kennisdeling met de analisten en software developers van Meant2B verrijken onze medewerkers actief hun kennis en ervaring. Kennis die wordt toegepast bij al onze klanten. Met het doel het leveren van toegevoegde waarde in een omgeving van continue verbetering.

keyboard_arrow_up
× Reageer ...