Software Development

Meant2B is uw partner voor Java, .NET en Cloud-development

Vandaag de dag is een korte time-to-market één van de grootste uitdagingen voor ICT-organisaties. De software moet snel beschikbaar zijn, waarbij het ook mogelijk moet zijn om aanpassingen continu door te voeren. In een omgeving waar de klantwens en ICT-technologie continu meebeweegt, vraagt dit om uitstekende technische vaardigheden, een nauwe persoonlijke samenwerking en de juiste mindset.  Meant2B zorgt dat haar software developers beschikken over de juiste kennis en ervaring, maar ook representatief, sociaal en communicatief vaardig zijn. Voor ons niet het schaap met de 5 poten, maar een enthousiaste en vakbekwame collega.

De software developers van Meant2B bouwen en implementeren JAVA en .NET-toepassingen voor bijvoorbeeld nieuwe backend systemen, websites en mobile phones. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in cloud oplossingen en low-code development, met bijvoorbeeld OutSystems & Mendix.

Met een oplossing voor uw ICT-vraagstuk, gericht ICT-advies en kwalitatieve software verbeteren zij uw ICT-toepassingen. Zowel in Agile werkvormen als Scrum, Kanban & DevOps als in traditionele waterval projecten. Naast het maken van software zien onze medewerkers ook het belang in van het borgen van kwaliteit. Graag denken wij met u mee met ICT architecturen, testautomatisering, CI/CD en ontwikkelmethoden als Test Driven Development en Behavior Driven Development.

Wat levert het u op?

De inzet van onze Software Developers levert u een professionele samenwerking met een betrouwbaar resultaat. Maar ook een collega die sociaal betrokken is met veel passie zijn vak uitoefent. U krijgt het resultaat wat u wilt, en wij zorgen dat onnodig rework wordt voorkomen. Wij ontzorgen u, verhogen de kwaliteit van uw producten én besparen tijd en geld.

Onze medewerkers

Onze Software Developers hebben passie voor hun vak en hechten veel waarde aan een goede samenwerking. Ze werken met veel plezier aan ICT innovatie en willen de beste in hun vakgebied zijn. Iedere consultant beschikt over de vereiste vaardigheden, onderbouwd met certificaten als AWS, OCA, OCP, Spring, TOGAF. Door actieve kennisdeling met de analisten en testers van Meant2B verrijken onze medewerkers actief hun kennis en ervaring. Kennis die wordt toegepast bij al onze klanten. Met het doel het leveren van toegevoegde waarde in een omgeving van continue verbetering.

keyboard_arrow_up
× Reageer ...