Klantcasus: Aurobindo

Bram Adams is Test consultant bij Meant2B. In 2020 heeft Bram een opdracht uitgevoerd voor onze klant Aurobindo Pharma. Hier heeft Bram de integratie van diverse producten gecoördineerd. Graag vertelt hij zelf meer over dit project.

“In 2020 heeft Aurobindo de Europese vestigingen van farmaceut Apotex overgenomen. In die periode leverde Aurobindo vooral medicijnen waarvoor een recept nodig is. Apotex is de leverancier voor drogisterijen en supermarkten en levert medicijnen zonder recept, ook wel over-the-counter medicijnen genoemd. Vanwege deze fusie is het belangrijk dat de logistieke infrastructuur van Apotex wordt geïntegreerd in de huidige infrastructuur van Aurobindo”.

In de eerste fase is door de betrokken partijen het plan van aanpak opgesteld. Raymond Grove, informatie analist bij Meant2B, heeft het functioneel ontwerp geschreven. Dit diende als blauwdruk voor het testplan en de infrastructuur. Op basis van onder andere het functioneel ontwerp heeft Bram vervolgens de test scenario’s opgesteld.

“Tegelijkertijd hebben we met het team een strategie opgesteld om de impact van de transitie op de afnemers van over-the-counter medicijnen zo laag mogelijk te houden. De DTD-bestanden die al door de afnemers worden gebruikt, zijn gemapped met XML-bestanden van Aurobindo. Hierdoor kunnen de orders en facturen met minimale impact geïntegreerd worden in de huidige logistieke infrastructuur van Aurobindo. Nadat het ontwikkelteam van Aurobindo het Oracle ERP systeem had voorzien van de benodigde functionele aanpassingen en datavoorbereiding, kon ik de vernieuwde infrastructuur en applicaties in de keten testen”.

Bram heeft deze opdracht met veel plezier uitgevoerd. Aurobindo is tevreden over het resultaat en heeft betrouwbare IT-systemen tot haar beschikking.

Bram is Test specialist bij Meant2B. Hij heeft veel ervaring met het borgen van kwaliteit door het (automatisch) testen van applicaties.

keyboard_arrow_up
× Reageer ...