Vacature

New Business Recruiter

Gun jezelf het beste!

Als New Business Recruiter zorg  je voor de uitbreiding van ons klantportfolio, onze externe branding en werf je nieuwe medewerkers. Samen met de ICT professionals werk je in een omgeving met veel aandacht voor vakmanschap, persoonlijke groei en klanttevredenheid. Jouw aandeel is voor ons onmisbaar, waarbij we sturen op passie voor je vak en de kwaliteit van het werk.

Ben jij die enthousiaste collega die we zoeken? Benader ons voor een persoonlijk gesprek

Wat vragen wij van jou?

   • Een afgeronde HBO/WO opleiding
   • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met recruitment en commercie
   • Je hebt passie voor je vak
   • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk
   • Je durft te communiceren en je bent “fun to work with”

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een hechte organisatie met een platte structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

We ondersteunen je graag in je ontwikkeling door opleidingen en opleidingsdagen aan te bieden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om geheel vrijblijvend je kennis te delen met collega’s en vinden we het leuk om enkele keren per jaar een informele bijeenkomst te organiseren met collega’s en soms ook met klanten en partners.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 28 vakantiedagen, solide pensioenregeling, leaseauto, laptop en smartphone.

keyboard_arrow_up
× Reageer ...