Vacature

Test consultant

Gun jezelf het beste!

Wil je verder ontwikkelen binnen je vakgebied? Je direct thuis voelen bij collega’s, die echt aandacht voor je hebben? Dan ben jij mogelijk de test consultant die wij zoeken.

Je werkveld als Test consultant bij Meant2B

Als testconsultant bij Meant2B werk je in uitdagende projecten in multidisciplinaire Agile-teams bij aansprekende klanten. In deze rol zorg jij, samen met je team, dat onze klanten de hoogste kwaliteit software krijgen. Jouw aandeel is onmisbaar en maakt het verschil. Je snapt als geen ander het belang van testautomatisering en je bent in staat om zelfstandig testtools in te zetten. In de dynamiek van Agile omgevingen streven we ernaar om onze consultants multidisciplinair te laten groeien. Hoe dat eruit ziet, dat bepaal jij zelf.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring als test professional
  • Je hebt passie voor je vak
  • Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk
  • Je durft te communiceren en je bent “fun to work with”

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een hechte organisatie met een platte structuur. Informeel en een prettige werksfeer, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.

We ondersteunen je graag in je ontwikkeling door opleidingen en opleidingsdagen aan te bieden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om geheel vrijblijvend je kennis te delen met collega’s en vinden we het leuk om enkele keren per jaar een informele bijeenkomst te organiseren met collega’s en soms ook met klanten en partners.

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een marktconform salaris, 28 vakantiedagen, solide pensioenregeling, leaseauto, laptop en smartphone.

keyboard_arrow_up
× Reageer ...